Logboeken
  + Spinhallen
  + Sportpark Brasel
  + Sportzaal Witgoor
  + Sportzaal Kangoeroe

  Locatie en route
  + Spinhallen
  + Sportpark Brasel
  + Sportzaal Witgoor
  + Sportzaal Kangoeroe

 

Sportpark Brasel

SHB_straatkant_1.JPGHet Sportpark Brasel werd officieel geopend op 14 augustus 2006.  In 2013 werd de sporthal reeds uitgebreid met een vierde zaaldeel, twee vechtsportruimtes en extra kleedkamers.  Het is de vaste stek van de volleybal-, basketbal-, badminton- en zaalvoetbalclub. Ook de verschillende vechtsporten - MMA, ju-jutsu en taekwondo - hebben er sinds de uitbreiding hun thuisbasis.  De uitgebreide sporthal is 66 op 32 meter groot en heeft een vrije hoogte van ruim 7 meter.  De zaal, die via elektrisch ophijsbare scheidingsgordijnen in 4 aparte zaaldelen kan worden onderverdeeld, beschikt over 4 volleybalvelden, 4 basketbalvelden, 16 badmintonvelden en 1 veld voor zaalvoetbal, handbal of korfbal.

Voor de topwedstrijden kunnen de volleybalclub en de basketbalclub beschikken over een gecentreerd speelveld en de jonge sporters kunnen op de jeugdvelden terecht.

Alle frisgewassen sporters – de sporthal beschikt ondertussen immers over 12 kleedkamers met telkens 4 douches – kunnen na het sporten terug op krachten komen in 1 van de 2 cafetaria’s. Goed om weten is dat het ganse gebouw rookvrij is.

Om u een idee te geven van de inplanting van de verschillende sportterreinen, vindt u hieronder de belijningsplannetjes van de verschillende sporten.

 

 Het vechtsportgedeelte bestaat uit een grote dojo (27 x 13 meter) met toeschouwersruimte en een kleinere dojo (14 x 8 meter).  In de grote dojo hangen ook 4 bokszakrails met telkens 8 bokszakken, staat er een vaste boksring en er werd ook een octagon geplaatst.

 

De sporthal is niet uitsluitend het terrein van de bovenvermelde clubs, maar kan ook gehuurd worden door andere verenigingen, organisaties of particulieren.

Het huren van de cafetaria’s voor privé-feesten, vergaderingen, enzovoort is eveneens mogelijk.

Meer informatie over de huurtarieven vindt u onder de rubriek ‘Huurtarieven’.

Het Sportpark Brasel is te bereiken via volgende telefoonnummers :
- zaalwachter : 014 38 89 75
- cafetaria : 014 38 89 76

 

 

 

 

 

(c) 2007 vzw SID - site by Go! 4 It Media & Webdesign